15 apr 2013

En händelserik vecka!

I måndags påbörjade jag mina spanskastudier ännu en gång. Efter att tidigare vid upprepade tillfällen studerat under kortare perioder, har jag den här gången lovat mig själv att köra ”all-in”. Inget ska få hindra mig från årets mål, så se upp alla spansktalande där ute, för snart kommer min spanska gå som en dans! (kanske inte som min salsa i och för sig.. för den är fortfarande inget vidare…)

Förutom fyra timmars spanskastudier per dag, har det funnits utrymme för en del andra utsvävningar den här veckan, såsom bad i varma källor, besök på guldmuseum, marknadsshopping och lite härligt omkringstrosande. Bilder kommer här!

DSC_0782Vi som åkte till de varma källorna i Choachi.DSC_0758De varma källorna såg mest ut som Alidebergsbadet. Men varmt och skönt var det.. Den största behållningen var nog dock ändå att se alla badgäster i sina blåa smurf-badmössor!DSC_0774Den krokiga vägen till Choachi.DSC_0756_07452Rundvandring i kvarteren runt skolan.DSC_0747Samma här.DSC_0764_0726…Och här!DSC_0779Utsikt över Bogota.

2 kommentarer till "En händelserik vecka!"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *