corre

Om Adventurized

1999 såddes det första fröet till Adventurized. Det var då jag gav mig ut på min allra första resa på egen hand, till Eastbourne i England för att plugga engelska. Även om jag inte reflekterade över det då, så var det  just då som drömmen om att upptäcka världen på egen hand väcktes; att få bilda mig en egen uppfattning om hur världen ser ut, att ta in allt genom mina egna sinnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet dröjde dock till februari 2009 innan jag påbörjade ett nytt kapitel i mitt liv och gav mig ut på min första långresa på egen hand. Sedan dess har jag besökt många vackra, hemska, spännande och ibland även farliga platser runt om i världen. Dock finns det fortfarande en hel del kvar att uppleva och upptäcka!

Händelser, upptäckter, funderingar och slutsatser från mina äventyr ute i världen samlar jag här. Och även reflektioner kring livet i stort. Min förhoppning är att kunna inspirera och ge värdefulla tips till er som själva är sugna på att ge sig ut i världen! Frågor och funderingar tas tacksamt emot via kontaktformuläret här nedan!

Go ahead, make my day!

  1. Loading ...