IMG_0682_small
28 okt 2011
Buenos Aires
Argentina

Första pluggveckan avklarad…

Oj vad tyst det blivit i bloggen sedan ankomsten till Buenos Aires. Efter att de första dagarna varit ute på långpromenader, jogging- och cykelturer, sett på president Christinas segertal på Plaza de Mayo och bara haft det lugnt och skönt utan några måsten, så började i måndags spanskakursen. Och med den slutet på lugnet! Om det beror på min studieovana eller på alla nya intryck och storstadens brus låter jag vara osagt, i vilket fall så är jag numer en trött tjej så snart klockan slår 14. För varje dag som gått den här veckan, så kan jag dock nöjt konstatera att jag börjar förstå grejen med spanskan. Vilket är både välbehövligt och skönt inför kommande äventyr.

Förutom att lägga tid på läxor, så har vi i veckan även hunnit hälsa på några gamla resekompisar från mina äventyr i Panama, varit på en mat- och musikupplevelse i totalt mörker och insupit storstadslivet när vi vandrat runt på Buenos Aires gator. Och inför helgen har vi bokat oss varsin biljett till matchen mellan Boca Junior och Rafaela, vilket vi ser fram emot något enormt! Det ska bli spännande att se men kanske framförallt höra sambafotbollen i sin rätta miljö. Förhoppningsvis hinner jag tills dess hinna inhandla en ny kompaktkamera, för den andra försvann häromdagen…

  • Rickard

    Hej Corran! Har du köpt en cykel? Det har du inte berättat. Hur är maten? Är det las tapas för hela slanten? Är det så att kompaktkameror har ben i Sydamerika? Är det även så att fröken klockan 14 varje dag ropar vamos a la playa? Och cervezas, blir det en och annan?
    Ha det mycket bra!
    RO