update
17 aug 2011
Borås
Sverige

Statusuppdatering

Om någon, mot förmodan, undrar vad jag har för mig så kan jag glatt berätta att förberedelserna för resan har gått in i ett intensivt skede. Visum till Kina och inscanning av kurslitteratur står högt i kurs, liksom nedpackning av mina tillhörigheter (som inte ska med ut i världen). Det sistnämnda har resulterat i att lägenheten snarare ser ut som ett sopupplag än en bostad. Men jag är glad ändå, för snart bär det av!

End of update…

 • Spännande. Imorgon åker en kompis some heter Olof iväg med sin hustru på 1 år ”runt jorden”. Skall bli spännande att följa er båda via nätet.

  • Oj, det låter som en spännande resa som Olof och hans fru ska ut på också! Har de någon reseblogg? Vore kul att följa dem 🙂

 • Ann Pehrson

  Nu har jag läst igenom din blogg, och tittat på alla underbara bilder från tidigare resor!
  Man vill ju liksom vara med från början…
  Önskar nästan, bara nästan, att det var september, att du var ute ur Borås Öwfre, på väg ut i världen, och tänk, lilla jag får hänga med! Om än bara genom datorn hemma i Tranemo, men ändå!
  Tack Cornelia!

  • Härligt att höra att du hänger med på resan! Tack! 🙂 Ska göra mitt yttersta för att på bästa möjliga sätt förmedla de tankar, känslor och händelser som jag stöter på utmed vägen. Hoppas du kommer gilla det!

   Och nu är det inte många dagar kvar på Borås Öfwre, det är allt lite vemodigt… men förhoppningsvis ses vi när jag kommer hem igen!

 • Ellyn77

  Hej! Hoppas man får läsa din resedagbok? Eller skriver du här? Vore kul att få se vilka platser du reser till. Kina är ett av mina drömresmål, om det någon gång blir av. Hoppas du får många äventyr och en trevlig resa..:) 🙂 Hälsningar Elin Östling

  • Hej Elin! Klart du får läsa min resedagbok! Ska försöka hålla den uppdaterad och läsvärd 🙂 Förhoppningsvis kan mina reseskildringar i Kina få dig att ta steget att också åka dit! 🙂
   Tack!
   /Cornelia