30 aug 2011

Don’t dream your life, live your dream

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Om lite drygt 130 timmar lämnar jag Sverige bakom mig, för att under obestämd tid utforska omvärlden och dess olika skepnader *nyp nyp*..

Lägenheten är i stort sett utrensad, de allra mesta är ordnat rent praktiskt och endast två arbetsdagar återstår på jobbet. Det enda som inte riktigt är i fas, det är nog jag själv. Känner att jag är som en heliumballong som svävar runt högt uppe i det blå. Ni som befinner er i min närhet, greppa gärna tag i det där snöret som hänger fast i mig, och ta ner mig på jorden lite grann. Det kan jag behöva.

Ofta när jag berättar om mina resplaner reagerar folk med att berätta att de själva gärna hade velat ge sig ut på en liknande resa, men att de kanske inte har råd, tid eller mod nog att göra det. Mitt råd är: Ingenting är omöjligt så länge man har den rätta viljan! Och det går inte att vänta på det ”perfekta tillfället”, för det lär aldrig infinna sig. Den bästa tiden till att göra det är NU. Skjut inte dina drömmar på framtiden.

Om 130 timmar har jag påbörjat min drömförverkling…

2 kommentarer till "Don’t dream your life, live your dream"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *