dream
30 aug 2011
Borås
Sverige

Don’t dream your life, live your dream

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Om lite drygt 130 timmar lämnar jag Sverige bakom mig, för att under obestämd tid utforska omvärlden och dess olika skepnader *nyp nyp*..

Lägenheten är i stort sett utrensad, de allra mesta är ordnat rent praktiskt och endast två arbetsdagar återstår på jobbet. Det enda som inte riktigt är i fas, det är nog jag själv. Känner att jag är som en heliumballong som svävar runt högt uppe i det blå. Ni som befinner er i min närhet, greppa gärna tag i det där snöret som hänger fast i mig, och ta ner mig på jorden lite grann. Det kan jag behöva.

Ofta när jag berättar om mina resplaner reagerar folk med att berätta att de själva gärna hade velat ge sig ut på en liknande resa, men att de kanske inte har råd, tid eller mod nog att göra det. Mitt råd är: Ingenting är omöjligt så länge man har den rätta viljan! Och det går inte att vänta på det ”perfekta tillfället”, för det lär aldrig infinna sig. Den bästa tiden till att göra det är NU. Skjut inte dina drömmar på framtiden.

Om 130 timmar har jag påbörjat min drömförverkling…

  • Daniel Peterson

    Ha nu en förbaskat bra resan bruden!!!

    kram Danne

  • Ann Pehrson

    Shit, det är nu det är dags!
    Kommer förbi för en kram om en dag eller två!