graffiti
03 jul 2011
Borås
Sverige

Vill bara att det ska bli september

Varje litet uns, varje liten millimeter av mig, vill bara göra en tidsresa två månader framåt i tiden. Imorgon är det nämligen exakt två månader tills det bär av. De senaste dagarna har jag kommit underfund med än fler saker i mitt liv som jag inte trivs med, vilket gör att längtan blir än starkare, än större till att se något nytt. Jag behöver känna mig levande, utvecklas, få inspiration, må bra och komma underfund med en hel del saker. Som det känns nu så är det mesta som ett stort svart hål, där ingenting får mig att må bra.

Nog om det. I helgen har jag fått tips på boende i Kapstaden, något som jag är väldigt tacksam över, Danne! Staden är för övrigt något som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Man har ju hört en hel del skräckisar från tidigare resenärer… Men.. det är ett senare problem. Först ska jag ta mig igenom övernattningar på savannen, vandringar i öknen, båtturer i deltalandskap och Nairobi… men kanske framförallt; vardagen här hemma. Wish me luck!

  • Ett annat tips är Upper Hill Campsite & Backpackers i Nairobi (http://www.upperhillcampsite.com/). Hälsa dem från Daniel i Bruce Willis fanclub och kolla in den svenska fanan i baren som de förhoppningsvis satt upp :P.