22 jun 2011

Planering – part one

Tänk att se en solnedgång sprida sitt blodröda sken över savannen, höra lejonens rytande i fjärran och sitta där runt lägerelden och berätta gamla historier tillsammans med ett gäng nyfunna vänner. Se och höra Victoriafallens dundrande rök lyfta mot skyn. Eller bara strosa runt på Buenos Aires gator, totalvilsen men med ett leende på läpparna och all tid i världen till att hitta rätt igen. Mina förhoppningar och drömmar är många, och om jag så bara får möjlighet att uppleva en bråkdel av dessa så kommer jag bli en väldans belåten tjej.

Första delen i min planering ser ut som följer:
Den 4 september sätter jag mig på flygplanet som tar mig till Nairobi, Kenya. Där möter jag upp resten av gruppen som jag ska spendera en och en halv månad med. Tillsammans påbörjar vi sedan färden söderut mot Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana och Namibia, för att till slut nå vår slutdestination Kapstaden, Sydafrika. När vi kommer fram har vi förhoppningsvis ätit oss mätta på safariturer, ökenvandringar och myggsurr.

Därefter styr jag kosan vidare mot Buenos Aires, Argentina, där jag möter upp härliga Helena. Under vår tid tillsammans kommer vi bland annat bättra på våra obefintliga spanskakunskaper, vandra i Patagonien och utforska djurlivet på Galapagosöarna. Förhoppningsvis hinner vi även med ett besök hos mitt fadderbarn Leandro!

När jag tänker på allt spännande, svårt, roligt och alldeles, alldeles underbart som snart ska bli min verklighet, så kan jag inte greppa det. Inte ens för en sekund! Men om lite mer än två månader bär det av…

Och fortsättningen på äventyrsplanerandet tar vi en annan gång!

En kommentar till "Planering – part one"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *