11 mar 2009

Svensk sommar…

Ja, har ar det verkligen svensk sommar just nu (ar fortfarande kvar i Florianopolis). I flera dagar har regnet ost ner men idag var det antligen dags for lite uppehall. Med uppehall menas INTE fint vader, utan mest mulet och gratt. Men imorse¬†drog¬†vi ner till stranden i hopp om lite fina nyborjarvagor. Tji fick vi, vagorna var helt enorma och inte ens de lite mer erfarna vagade sig ut… sa istallet blev det lite fotboll och strandtennis pa stranden, inte helt fel det heller… Idag har bade Anna och Rob (som jag hangt med i over en vecka) dragit vidare till nya destinationer, Anna till Ecuador for lite volontararbete, och Rob till Uruguay for att njuta av sina sista semesterdagar. Kommer sakna dem!

Idag har jag bokat bussbiljett och hostel for min nasta destination. Pa fredag kvall drar jag at nordost till Iguazufallen, Varldens storsta vattenfall. Kan nog bli en intressant bekantskap… jag har bokat en natt pa den brasilianska sidan, for att pa sondag dra vidare till den argentinska. Pa sa satt far jag se fallen bade pa nara hall och pa avstand!

Det ar sista kvallen for manga har pa hostelet, sa ikvall ar det dags for ett litet beachparty med gitarr och en liten brasa. Sa nu ar det dags att piffa till sig och stoppa nagonting i magen, men jag skriver snart igen!

Kram

3 kommentarer till "Svensk sommar…"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *