20 apr 2009

Oj oj oj…

Nu var det ett tag sedan senast jag skrev igen… jag ber om ursakt for detta! ”Problemet” ar att jag har varit valdigt upptagen (i valdigt positiv betydelse)! Forutom att besoka Machu Picchu (helt oforglomligt!!) sa har jag aven varit ute pa en femdagars trekkingtur upp till berget Sarkantay, varit pa on Isla del Sol i Titicacasjon, besokt Cusco, varit sjuk samt tagit mig vidare till staden Arequipa.

Jag kanner mig fortfarande lite smakrasslig, sa jag ar i valet och kvalet vad jag ska hitta pa under mina dagar har i Arequipa. Min forsta plan var att trekka i Colca Canyon (varldens nast djupaste canyon) under nagra dagar, men eftersom jag kanner mig som jag gor sa kanske det blir en liten natt busstur dit istallet. Jag hinner nog dock andra mig bade en och tva ganger till innan det slutliga beslutet faller…

Efter att standigt ha haft nagon att resa tillsammans med, sa valdigt skont att lamna Cusco for Arequipa helt pa egen hand. Eftersom jag kanner mig krasslig sa ar det extra skont att fa lite tid for sig sjalv och fa ta dagen som den kommer ett litet tag… men jag hoppas att jag kanner mig battre redan imorgon sa att jag har energi till att gora alla de saker som jag vill!

Nu har ni fatt en liten uppdatering om hur livet leker har nere i Peru. Aven om det kanske later lite negativt just nu med sjukdomar osv sa trivs jag riktigt, riktigt bra! Jag vet att jag skrivit det innan men det tal att sagas igen: Det har ar utan tvekan det basta jag nagonsin gjort!

Pussar och kramar

3 kommentarer till "Oj oj oj…"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *