07 apr 2009

Copa, Copacabana!

Efter nagra harliga dagar i La Paz med cykelturer, ruinbesok och lite shopping sa bar det idag av till Copacabana vid Titicacasjons ostra strand. Har ska jag befinna mig i nagra dagar for att besoka Isla de la Luna och Isla del Sol som var tva viktiga oar for Inkafolket. Men jag kommer att bege mig harifran fore langfredagen, for vad jag har last sa kommer det en hel del religiosa pilgrimer och invaderar staden da…

Sedan senast jag skrev sa har jag blivit av med min nast karaste agodel efter mitt pass= mitt usb-minne med alla mina resebilder. Jag ar valdigt glad att jag har laddat upp en hel del bilder pa facebook, sa att de fortfarande finns kvar aven om de bara ar lagupplosta… Men an har jag inte gett upp hoppet om att fa tillbaka usb-minnet, har varit i kontakt med hostelet i Potosi (dar jag vet att jag tappade bort det) och jag tankte hora av mig till dem ikvall eller imorgon igen for att uppdatera mig om laget. Trakigt, men sant ar livet. Bilderna kommer ju for alltid att finnas kvar pa min nathinna anda!

Nu borjar det snart dra ihop sig for Peru, Cuzco och Macchu Pichu. Jag ser fram emot det nagot enormt, inte bara att se ruinerna utan aven den helt fantastiska vandringen som alla pratar om… Jag har aven lite planer pa att besoka Arequipa och nationalparken Paracas som visst ska vara ”Poor mans Galapagos”. Later helt okej for mig… Funderar aven pa Nasca innan det ar dags for Lima.

Nu ar det dags for lite mat och sedan blir det nog laggdags ganska sa tidigt, for baten ut till Solon avgar redan kl 08.30 imorgon….

KRAM OCH PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *