DSC_0935
04 feb 2013
Borås
Sverige

Man lever bara en gång!

Efter att länge ha legat still i någon form av radioskugga tänkte jag nu förflytta mig ut på en sommaräng, damma av äventyrsbloggen och låta er följa med i mitt virrvarr av tankar, drömmar och planering inför framtiden.

Jag antar att det inte har undgått så många av er att hösten som nyss passerat inte var en av de mest minnesvärda i mitt liv. Mörka tankar har varvats med orkeslöshet, hopplöshetskänslor och oförmögenhet att ta tag i minsta lilla. Därför känns det oerhört skönt att känna att jag är på väg åt rätt håll, att äntligen kunna se livet från en lite ljusare sida igen.

Med den nyfunna energin och tillförsikten har även beslutsamheten kommit. Den där beslutsamheten som fått mig att inse att det gamla talesättet ”friskt vågat, hälften vunnet” faktiskt stämmer. För det allra mesta.

Nu har jag alltså bestämt mig för att ge mig ut på ett nytt äventyr. Alternativen har successivt plockats bort, ett efter ett. Kvar är två:

Där har vi dem, brunt på beige och utan krusiduller. Avgörandet kommer att falla ungefär samtidigt som antagningsbeskedet för spanskastudierna dimper ner i brevlådan. Spännande!

Vilket av alternativen det än blir så vet jag att det kommer ta mitt liv i en ny riktning och bjuda på nya lärdomar och insikter. Precis så som jag vill ha det. För man lever bara en gång.

  • Wow va spännande det låter! 🙂 Önskar att jag hade tillfälle och modet att ge mig ut på nått sånt! Kram

  • Cathrine

    Min kära vän, kom och gör mig sällskap i Colombia, landet där allt är möjligt. Landet med underbara glada männiksor, fantastisk natur och möjligheter utan slut… Mitt hem, här är jag som lyckligast! Jag väntar… 🙂