16 jul 2011

Livspusslet

Just hemkommen från en späckad skåpbilsexpedition/kringeljakt. Kringeljakt är verkligen ett fantastiskt sätt att lära sig mer om Sveriges natur och historia. Många vackra platser och sevärdheter har besöks, en hel del spontanitet och godisätning har också hunnits med. Men kanske framförallt, en hel del glada stunder!

Bitarna börjar förövrigt så smått falla på plats. I mitt 1 miljonbitars livspussel alltså. Efter att ha vänt och vridit på situationen så skrev jag i förra veckan under mina uppsägningspapper på jobbet. Det var nog först då, i den stunden, som jag började förstå att jag snart är på väg. Vad som händer när jag kommer hem igen får ödet bestämma!

En annan bit hittade rätt när jag häromdagen även fick mina antagningsbesked till de distanskurser som jag sökt till höstterminen. Från och med augusti kommer jag därför även kunna titulera mig student! Målet med studierna är att få en djupare kunskap inom fotografisk bildkomposition, ljus och teknik. Spännande, ångestladdat och roligt på en och samma gång!

Idag har jag och Helena (min blivande resekompis under Sydamerika-vistelsen) fortsatt vårt reseplanerande. Ännu en gång har man fått en insikt om hur stor kontinenten verkligen är, och vilka avstånd det därmed är att ta sig mellan huvudattraktionerna. Planerandet fortsätter även under morgondagen. Förhoppningsvis har vi därefter en lite klarare bild över hur våra månader tillsammans kommer att se ut!

Har jag nämnt att jag längtar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *